ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Το παρακάτω έγγραφο καθορίζει τους όρους που διέπουν τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας (coffeechios.com) και την αγορά προϊόντων μέσω αυτής της ιστοσελίδας.  Σας προτρέπουμε να  διαβάστε προσεκτικά τους Όρους αυτούς, την Πολιτική Cookies και Πολιτική Προστασίας Απορρήτου , προτού προχωρήσετε σε κάποια παραγγελία.Κάνοντας χρήση της παρούσας ιστοσελίδας ή υποβάλλοντας παραγγελία μέσω αυτής ,συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και τις Πολιτικές Προστασίας Δεδομένων, επομένως αν δεν συμφωνείτε, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιστοσελίδα.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να  τροποποιεί  μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών , που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος  σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Είναι δική σας ευθύνη να τους διαβάζετε σε τακτά διαστήματα, καθώς οι Όροι που βρίσκονται σε ισχύ τη στιγμή της κατάρτισης της Σύμβασης (όπως αυτή ορίζεται παρακάτω) είναι και οι εφαρμοστέοι.

Χρήστης της ιστοσελίδας μας θεωρείται όποιος την επισκέπτεται με σκοπό την αγορά προϊόντος – προϊόντων που διατίθενται σε αυτή δηλαδή στο ηλεκτρονικό κατάστημα coffeechios.com, καθώς και αυτός που περιηγείται στην ιστοσελίδα ως επισκέπτης.

Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος coffeechios.com, χαρακτηρίζονται όσοι προχωρούν σε εγγραφή προκειμένου να ολοκληρώσουν μια παραγγελία και να προχωρήσουν σε αγορά, καθώς και όσοι προχωρούν σε παραγγελία χωρίς εγγραφή, δηλαδή ως «επισκέπτες». Διαδικαστικά όσοι προχωρούν εγγραφή,  εγγράφονται ως Πελάτες μέσω της επιλογής “Νέος Χρήστης Εγγραφή” ή/και "Νέος Πελάτης" της αρχικής ιστοσελίδας του ιστότοπου ή/και μέσω της διαδικασία της “Δημιουργίας Λογαριασμού” και την αντίστοιχη αποδοχή τους από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα coffeechios.com.

Ο πελάτης που έχει προχωρήσει σε εγγραφή κατά τα ανωτέρω, κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (username) και Κωδικός Πελάτη (password) που ο ίδιος έχει επιλέξει και δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

- Να ολοκληρώσει την παραγγελία του και να πληρώσει επιλέγοντας μία από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.

- Να δει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας την πορεία εκτέλεσης αυτής και τα περιεχόμενά της.

- Να δει παλιές παραγγελίες του.

- Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του.

Ο πελάτης, καθώς και ο χρήστης της ιστοσελίδας μας, από τη στιγμή που επιλέγει να προχωρήσει σε χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος coffeechios.com αποδέχεται ανεπιφύλακτα και πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Προκειμένου να είμαστε συνεπείς στις καθημερινές εξελίξεις της τεχνολογίας και να αναβαθμίζουμε συνέχεια τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες το ηλεκτρονικό κατάστημα coffeechios.com διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των παρόντων Όρων Χρήσεως, με αποκλειστική υποχρέωση της δημοσίευσής τους στο οικείο τόπο της ιστοσελίδας του και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών του. Η επιλογή μας αυτή σχετίζεται αποκλειστικά από το γεγονός της αμεσότητας στην υιοθέτηση πρακτικών βελτίωσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος coffeechios.com.

Οι προσφορές που τρέχουν την ίδια περίοδο και αφορούν τα ίδια προϊόντα δεν μπορούν να συνδυαστούν (εκτός κάποιων εξαιρέσεων που θα επισημανθούν). Επιπλέον θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Περιγραφή των υπηρεσιών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα coffeechios.com, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί παραγγελίες, σύμφωνα με τις διακρίσεις που αναφέρονται παραπάνω για τους Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Με κάθε δημιουργείται προφίλ του κάθε χρήστη, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σχετικά με την παραγγελίας του πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατά την εγγραφή του νέου χρήστη συλλέγονται τα ακόλουθα στοιχεία: Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη-Περιοχή, Χώρα, Τηλέφωνο, e-mail και σε περίπτωση που ζητείται έκδοση τιμολογίου επωνυμία εταιρείας, δραστηριότητα, ΑΦΜ και Δ.Ο.Υ.

Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τίθενται στη διάθεσή του coffeechios.com, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την άρτια εκτέλεση της παραγγελίας του Πελάτη σε συνεργασία με την εταιρία Ν3Τ για τη διαχείριση της πλατφόρμας του e-shop, την αποστολή των προϊόντων σε συνεργασία με  τις  κάθε φορά συνεργαζόμενες εταιρίες courier.

 

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του coffeechios.com  με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο coffeechios.com  ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας οφείλει να απέχει από την χρήση αυτής, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της.  Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του coffeechios.com αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους.

 

Τα Στοιχεία μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα coffeechios.com  αναλαμβάνει την πώληση προϊόντων μέσω αυτής της ιστοσελίδας  και το λειτουργεί η Εταιρεία ΚΟΥΓΙΟΥΛΗΣ Ι. - ΚΟΥΓΙΟΥΛΗΣ Σ. Ο.Ε. , με το διακριτικό τίτλο ¨ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΚΟΥΓΙΟΥΛΗΣ¨ με έδρα στην Χιο και επί της οδού Βενιζέλου 2 ΑΦΜ:997219383 και ΔΟΥ: Χιου.

Διατηρεί ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας το info@coffeechios.com και τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών ( 22710 23172 ) και ωράριο λειτουργίας ΔΕΥ-ΣΑΒ 9:00- 14:00

Τα Στοιχεία Σας

Σε αυτή την ιστοσελίδα οι πληροφορίες ή τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε υπόκεινται σε επεξεργασία βάσει των Πολιτικών Προστασίας Δεδομένων. Με την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας παρέχετε τη σύμφωνη γνώμη σας για την επεξεργασία των εν λόγω πληροφοριών και στοιχείων και δηλώνετε ότι όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι αληθή και ακριβή.

 

Η Χρήση της Ιστοσελίδας μας

Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα ή/και υποβάλλοντας παραγγελία μέσω αυτής, αναλαμβάνετε: α. Να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μόνο για να υποβάλετε θεμιτά ερωτήματα ή παραγγελίες. β. Να μην προβαίνετε σε ψευδείς ή δόλιες παραγγελίες. Εάν θεωρήσουμε ευλόγως ότι έχει υποβληθεί τέτοια παραγγελία έχουμε το δικαίωμα να την ακυρώσουμε και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές. γ. Να μας παρέχετε με ορθότητα και ακρίβεια την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail), την ταχυδρομική σας διεύθυνση ή/και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας. Επίσης αποδέχεστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου. Εάν δεν μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, δεν μπορούμε να προωθήσουμε την παραγγελία σας. Με την υποβολή παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας, εγγυάστε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα να συνάπτετε δεσμευτικές συμβάσεις.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η ηλεκτρονική μας σελίδα coffeechios.com εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος  και να πραγματοποιηθεί παραγγελία με προϊόντα της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από την πλευρά του πελάτη.

Ποια δεδομένα συλλέγονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα;

Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθούν δεδομένα ταυτοποίησης και δεδομένα επικοινωνίας όπως τα παρακάτω:

• Ονοματεπώνυμο

• Διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής)

• Διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας

• Αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας (κινητού ή/και σταθερού)

• Ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail (προαιρετική για τους πελάτες επισκέπτες / υποχρεωτική για τους πελάτες με λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα)

Η εταιρεία επεξεργάζεται τα δεδομένα των πελατών τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από κάθε πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

 

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Α) Οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του ηλεκτρονικού καταστήματος που είναι αρμόδιοι για την εκτέλεση & τιμολόγηση της παραγγελίας του πελάτη καθώς και για την εκπλήρωση πάσης φύσεως υποχρεώσεων που απορρέουν από τη σύμβαση μεταξύ πελάτη και ηλεκτρονικού καταστήματος.

Β) Το ηλεκτρονικό κατάστημα συνεργάζεται με παρόχους υπηρεσιών πληρωμών & μεταφορών (για παράδειγμα τράπεζες, υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων όπως το Paypal, εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών (courier) κλπ.) απαραίτητων για την διενέργεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας ή/και την εξασφάλιση των δεδομένων ή/και την εξυπηρέτηση των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα της παραγγελίας του πελάτη,  εφόσον είναι απαραίτητα για την λειτουργία των υπηρεσιών τους. 

Οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς & τους νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων της ελληνικής νομοθεσίας.

Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που χρησιμοποιούν οι πελάτες, ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος,

Το ηλεκτρονικό κατάστημα συνεργάζεται με εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier) με σκοπό την διακίνηση και παράδοση των ηλεκτρονικών παραγγελιών στους πελάτες του.

 Οι πάροχοι υπηρεσιών ταχυμεταφορών (courier) έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα της παραγγελίας του πελάτη,  εφόσον είναι απαραίτητα για την λειτουργία των υπηρεσιών τους. 

 Οι πάροχοι υπηρεσιών ταχυμεταφορών (courier) είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς & τους νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων της ελληνικής νομοθεσίας.

 Το ηλεκτρονικό κατάστημα  κάνει χρήση των πληροφοριών του πελάτη που αποστέλλονται κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας, προκειμένου το προσωπικό του να επικοινωνήσει με αυτόν σχετικά με:

• Την παράδοση της παραγγελίας στη διεύθυνση αποστολής

• Για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη

• Για επεξεργασία/διαγραφή της ηλεκτρονικής παραγγελίας λόγω ελλείψεων προϊόντων

• Για ενημέρωση σχετικά με νέα προϊόντα

• Για ενημέρωση σχετικά με ειδικές προσφορές του coffeechios.com

• Για παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. 

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@coffeechios.com

Η προσκόμιση προσωπικών δεδομένων εκ μέρους του πελάτη, σημαίνει ότι συναινεί ώστε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του ηλεκτρονικού καταστήματος  για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  απαιτεί από τους υπαλλήλους του και το τεχνικό προσωπικό της ιστοσελίδας να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

Σε καμία άλλη περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη συναίνεση του πελάτη, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. 

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεγεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση όπως για παράδειγμα σε περίπτωση αίτησης των δικαστικών αρχών.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο πελάτης στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί τα δεδομένα των ηλεκτρονικών παραγγελιών για φορολογικούς σκοπούς σύμφωνα με τον ισχύοντα φορολογικό νόμο.  Τα στοιχεία των πελατών καταχωρούνται στο πληροφοριακό σύστημα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων που αφορούν την ασφάλεια  και εμπιστευτικότητα των δεδομένων και την αρχή της νόμιμης επεξεργασίας.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

Με το παρόν δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών σας δεδομένων, χωρίς την οποία δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ενώ μπορείτε να την ανακαλέσετε ή να τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή (άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016). Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα coffeechios.com διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα όσο καιρό είναι ο/η Πελάτης ενεργός, σε περίπτωση δε αδράνειάς του και μη συναλλαγής του με το κατάστημά μας διατηρούνται για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών, η δε εκκαθάριση θα γίνεται κάθε Ιανουάριο  ανεξαρτήτως της ημερομηνίας συλλογής των προσωπικών δεδομένων του πελάτη.

To coffeechios.com δεν θα γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά του δεδομένα για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προώθησης ή/και επικοινωνίας, παρά μόνο μετά από ρητή συγκατάθεσή του σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον GDPR.

Σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να συλλέγουμε και να αναλύουμε με αντικειμενικά κριτήρια τη γνώμη σας, ώστε να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και εξατομικευμένες επικοινωνίες/προτάσεις σχετικά με προϊόντα που σας ταιριάζουν , συνεργαζόμαστε με

• Google για προσωποιημένο και επαναλαπτικό marketing (remarketing), βλ.περισσότερα εδώ.

• Facebook για προσωποιημένο και επαναληπτικό marketing (remarketing), βλ.περισσότερα εδώ.

Tο coffeechios.com δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων/προσωπικών δεδομένων και της ηλεκτρονικής μας  επικοινωνίας χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Ειδικότερα, λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα και πρόσφορα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας, όπως λ.χ. διαβάθμιση πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα, ασφάλεια των χώρων που τηρείται φυσικό αρχείο προσωπικών δεδομένων, καταστροφή όλων των εγγράφων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, ώστε να μην είναι δυνατή η άντληση οποιασδήποτε πληροφορίας, ενώ το δίκτυο προστατεύεται από Firewall και NAT, κρυπτογράφηση των δεδομένων,ενώ υπάρχει επίσης ελεγχόμενη πρόσβαση του κάθε χρήστη με διαφορετικό Username – Password και SSL/TLS certificate της AMAZON.

Επιπλέον, coffeechios.com φέρει την πιστοποίηση αξιοπιστίας του GRECA, ελληνικού συνδέσμου ηλεκτρονικού εμπορίου που σχετίζεται με την προστασία προσωπικών δεδομένων, την ασφάλεια διαδικασίας πληρωμών και διαθέτει Κώδικα Δεοντολογίας.

Εντούτοις, το coffeechios.com δεν εγγυάται την ασφάλεια δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων στο βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσφορων μέτρων ασφάλειας που επιβάλλονται από τη νομοθεσία και δεν ευθύνεται για την οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική, υλική ή μη, ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης από την πρόσβασή του στο διαδίκτυο.

Όποτε επιλέγετε, είτε μέσα από τη διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας, είτε μέσα από τη διαδικασία τηλεφωνικής παραγγελίας να μας γνωστοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή/και τον αριθμό κινητού σας τηλεφώνου, ή οποιαδήποτε άλλο προσωπικό σας δεδομένο, επιλέγετε ταυτόχρονα τη χορήγηση και τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι coffeechios.com ποτέ δεν θα κάνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άλλους πέρα από τους αναφερόμενους στο παρόν κείμενο. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι για coffeechios.com απολύτως ιερά κι επιθυμούμε να λειτουργούν αποκλειστικά προς δικό σας όφελος και με σεβασμό στην ατομικότητά σας και στην ελευθερία επιλογών σας.

Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα υποβολής αιτήματος για πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων του προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορά το υποκείμενο των δεδομένων καθώς επίσης και δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία και καταγγελίας σε εποπτική αρχή (σύμφωνα με τους ορισμούς των άρθρων 13 έως 20 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Κάθε χρήστης μπορεί επιπλέον να ζητήσει τη φορητότητα (σύμφωνα με τη δυνατότητα που σας δίνει ο Κανονισμός 2016/679 GDPR)  των προσωπικών του δεδομένων. Για τυχόν άσκηση των δικαιωµάτων σας µπορείτε να απευθύνεστε στoν υπέυθυνο επεξεργασίας, που ορίζεται κατωτέρω.

Κάθε χρήστης έχει επίσης δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του ανά πάσα στιγμή με αποστολή mail στον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων  (Άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι Σταμάτης Κουγιούλης , email επικοινωνίας info@coffeechios.com

Για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και οφείλονται σε μηνύματα, δεδομένα, στοιχεία ή πληροφορίες που διακινούνται μέσω του coffeechios.com, το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη επιτρέπεται μόνο εφόσον και στο μέτρο που το coffeechios.com καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις. Με το παρόν συµφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρµογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση του καταστήματός μας, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας.

 

Αυτόματα Καταγεγραμμένες Πληροφορίες

Ο διακομιστής (web server) του coffeechios.com με βάση την κατασκευαστική του προδιαγραφή και σύμφωνα με τα ισχύοντα αποδεκτά στο διαδίκτυο καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες. Οι λόγοι της καταγραφής σχετίζονται με:

- έγκαιρη διάγνωση κι αυτόματη επίλυση προβλημάτων

- συλλογή δημογραφικών πληροφοριών

- επιτυχής διαχείριση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος

Οι πληροφορίες αυτές είναι ανώνυμες (δεν είναι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names και/ή τις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) που επισκέπτονται το ηλεκτρονικό κατάστημα, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες (πάντοτε) μη εξατομικευμένες προσδιορίσιμες πληροφορίες.

 

Cookies

Cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται στις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) του πελάτη από ένα διακομιστή (web server) και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του/της πελάτη. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημά του υπολογιστή του πελάτη και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο web ευκολότερη για τον πελάτη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα coffeechios.com χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του πελάτη. Τα παραπάνω cookies δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά ο πελάτης έχει συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookie ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του coffeechios.com.

Στο coffeechios.com ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ρυθμίσει και να αποθηκεύσει τις προτιμήσεις του όσον αφορά τα Cookies, στο Footer στο πεδίο Cookies Settings.

 

Υποχρεώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος coffeechios.com, υποχρεούται:

- Να μη χρησιμοποιεί τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του coffeechios.com, για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.

- Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.

- Να τηρεί απαρέγκλιτα τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος coffeechios.com καθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών του ή/και των επισκεπτών των ιστοσελίδων αυτού.

- Να παρέχει πλήρη και αληθή προσωπικά στοιχεία κατά τη διαδικασία της εγγραφής του ως πελάτη.

- Να ενημερώνει τα προσωπικά Στοιχεία εγγραφής του, έτσι ώστε αυτά να ανταποκρίνονται κάθε στιγμή στα αληθή προσωπικά του στοιχεία. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια των στοιχείων εγγραφής του Πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα coffeechios.com έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό του πελάτη ενημερώνοντάς τον.

- Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το μοναδικό αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username, password) στις υπηρεσίες του coffeechios.com. Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το ηλεκτρονικό κατάστημα coffeechios.com μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@coffeechios.com, για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης και του αναγνωριστικού ονόματος των πελατών του, αν δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως γι' αυτή.

- Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από τον προσωπικό του

λογαριασμό στο τέλος κάθε συνόδου (session).

- Να παρέχει ορθά και αληθή Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών

Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, coffeechios.com μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

 

Περιορισμός Ευθύνης

Η ηλεκτρονική μας σελίδα έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To Η ηλεκτρονική μας σελίδα δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καταχωρίσεις δεδομένων που έγιναν εκ παραδρομής ή εκ σφάλματος και έχει το δικαιωμα να προβαίνει σε διορθώσεις του περιεχομένου όποτε κρίνει ότι υπάρχει λάθος.

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για παρενέργειες και ζημίες από τη χρήση προϊόντων που έχει παραγγείλει ο Πελάτης και οφείλονται σε λανθασμένη επιλογή από τον χρήστη , λανθασμένη χρήση  των προϊόντων ή σε υπαιτιότητα της εταιρείας παραγωγής του εκάστοτε προϊόντος , όπως κατασκευαστικό ελάττωμα , ελλιπείς ή λάθος πληροφορίες ή οδηγίες που συνοδεύουν προϊόντα και ασφάλεια υλικών. Η Εταιρεία επιλέγει με μεγάλη  προσοχή τους συνεργάτες της, το προσωπικό της και  τους προμηθευτές της και κάνει το καλύτερο δυνατό για την ασφάλεια των τροφίμων πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις και πάντοτε με σεβασμό στο περιβάλλον. Οι προμηθευτές ακολουθούν ενδεδειγμένα συστήματα διαχείρισης τροφίμων και υπάρχει συνεχής αξιολόγηση των προμηθευτών για την ασφαλή παραγωγή και αποθήκευση των προϊόντων .Ωστόσο αν υποπέσει κάτι στην αντίληψη του καταναλωτή η Εταιρεία θα ήθελε την άμεση ενημέρωσή της γιατί σκοπός της είναι η υψίστη παροχή υπηρεσιών.

Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν τεχνικά προβλήματα που υπάρξουν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στο δικτυακό τόπο και κατά τη διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

Επίσης η Εταιρεία μπορεί να αρνηθεί την εκτέλεση της παραγγελίας εφόσον διαπιστώσει ότι τα χαρακτηριστικά ή η τιμή ενός προϊόντος της παραγγελίας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και έχει αλλοιωθεί λόγω λανθασμένης καταχώρησης ή λόγω προβλημάτων της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για πράξεις ήπαραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για αδυναμία παροχής υπηρεσιών προς τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας εξαιτίας δυσλειτουργίας των συστημάτων του παρόχου υπηρεσιών φιλοξενίας της πλατφόρμας ή και λόγω δυσλειτουργίας των συστημάτων των παρόχων  πρόσβασης στο διαδίκτυο ή και λόγω  δυσλειτουργίας του παρόχου παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών.

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e- mail  ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό,απειλητικό,προσβλητικό,συκοφαντικό,ανήθικο,άσεμνοήλιβελογραφικό.

Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο άλλων διαδικτυακών τόπων στους οποίους μπορεί να γίνει ανακατεύθυνση από link, banner, του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Οι πληροφορίες που βρίσκονται καταχωρημένες στο ηλεκτρονικό κατάστημα για διατροφή, ασθένειες, ή γενικότερα προϊόντα και συμβουλές υγείας και ομορφιάς προορίζονται για γενική πληροφόρηση. Σε περίπτωση που πάσχετε από κάποιο νόσημα ή έχετε οποιαδήποτε αλλεργία ή δυσανεξία οφείλετε να επισκεφτείτε έγκαιρα τον γιατρό σας .Το παρόν κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση εξειδικευμένη θεραπευτική συμβουλή.

 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το coffeechios.com  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.Η τροποποίηση αυτή θα πραγματοποιείται χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση των χρηστών και κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν ανανέωσης ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή των χρηστών

Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, το λογότυπο ¨ ΚΟΥΓΙΟΥΛΗΣ¨ είναι ιδιοκτησία της εταιρεία  ¨ΚΟΥΓΙΟΥΛΗΣ Ι. - ΚΟΥΓΙΟΥΛΗΣ Σ.  Ο.Ε.” Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται εδώ μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα , χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.
Όλο το υλικό του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του coffeechios.com   και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων του coffeechios.com  χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται.
Σε αντίθετη περίπτωση, επέρχεται καταλογισμός ευθυνών σύμφωνα με τον Ν. 2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας   αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού τους.

 

Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το coffeechios.com  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Οι τιμές που αναφέρονται στο site είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις  (ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων.  

Το coffeechios.com  επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του site του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που  αναγράφονταν στο site κατά τη στιγμή της παραγγελία σας.

Ο πελάτης επιλέγει τα προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει και στη συνέχεια την ακολουθεί την αυτοματοποιημένη διαδικασία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την επιλογή του πλήκτρου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ» και την εμφάνιση του τελικού μηνύματος για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Στη συνέχεια η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα επικοινωνήσει με τον πελάτη μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει στην παραγγελία του και από το σημείο αυτό θεωρείται ότι έχει συναφθεί η μεταξύ του πελάτη και της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σύμβαση πώλησης.

Εναλλακτικά ο πελάτης μπορεί να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης στα τηλέφωνα 2271023172  και να συνομιλήσει με εκπρόσωπο του ηλεκτρονικού καταστήματος ώστε να υποβάλλει την παραγγελία του. Ο εκπρόσωπος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ αναγγέλλει στον πελάτη τηλεφωνικά το σύνολο του ποσού και τον τρόπο πληρωμής και εφ’ όσον ο πελάτης συμφωνεί, ο εκπρόσωπος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ολοκληρώνει την εισαγωγή της παραγγελίας στο σύστημα.

Με την υποβολή τηλεφωνικής παραγγελίας ο πελάτης αποδέχεται τους παρόντες Όρους Χρήσης και τις Πολιτικές που περιλαμβάνονται σε αυτούς όπως αυτή της Προστασίας των Προσωπικών του δεδομένων.  Οι εκπρόσωποι του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν λαμβάνουν στοιχεία από πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες καθότι ειδικά για τηλεφωνικές παραγγελίες δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής η πληρωμή μέσω τραπεζικής κάρτας.

Η παραγγελία δεν μπορεί να τροποποιηθεί από τον πελάτη μετά την υποβολή της στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο είναι εφικτή η τροποποίηση της από εκπρόσωπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ο χρήστης ενημερώνεται για την πορεία διεκπεραίωσης της παραγγελίας του με ενημερωτικά e-mail που σε κάθε  στάδιο της διεκπεραίωσης, ή από το πεδίο "Παρακολούθηση παραγγελίας» στο e-shop, με τη συμπλήρωση του email που έχει δηλώσει και του αριθμού παραγγελίας.

 

 

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, αρμόδια δε Δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς, ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.

Στην περίπτωση που κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Ο χρήστης θα πρέπει να ελέγχει τακτικά την παρούσα σελίδα για να βεβαιώνεται πως είναι σύμφωνος με οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους της παρούσας Πολιτικής.